• “ET PRENC LA PARAULA”, una exposició i una conferència amb història

    Logo expo 1714 Aquest dimarts 10 de juny, a les 6.30 h de la tarda, al pati de Ca n’Ametller podrem sentir la conferència d’Eva Pons i Parera, professora titular de Dret Constitucional de la Universitat de Barcelona i experta en dret lingüístic, titulada “1714 i l’intent de desaparició del català”.

    A continuació, s’inaugurarà l’exposició “Et prenc la paraula. 1714, el català ahir, avui i demà”, a la sala d’exposicions de Ca n’Ametller, que es podrà visitar des del mateix dimarts fins al dimecres 18 de juny. L’horari és el següent: cada tarda, de 5.30 a 8 h i el diumenge, d’11 a 2 h del migdia.

    Ambdós actes s’han organitzat en commemoració dels 25 anys de la creació del Consorci per a la Normalització Lingüística.