• Nova edició del Voluntariat per la llengua, la 18a

    bànerVxL10anys

    A partir d’aquest dilluns 13 d’octubre i fins al divendres 24 podeu venir a inscriure-us a Ca n’Ametller (c. Verdaguer, 95 bis) totes aquelles persones que vulgueu participar en aquesta nova edició del Voluntariat per la llengua, el que popularment la gent coneix per “parelles lingüístiques”.
    L’edició començarà la primera setmana de novembre i acabarà la darrera del mes de febrer del 2015. En total, seran 15 hores de conversa entre una persona catalanoparlant i una altra que l’estigui aprenent o vulgui practicar-lo amb algú. Com sempre, l’activitat és gratuïta i es fa en les hores que tinguin disponibles les dues persones membres de la parella.
    Per a més informació o concretar la manera d’apuntar-vos-hi, podeu trucar al 93 680 3732 o enviar un correu a l’adreça slcmolins@cpnl.cat.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.