• DOCUMENTAL DEL MES: “MERCEDES SOSA. LA VOZ DE LATINOAMÉRICA”

  Divendres 6 de febrer, a les 10 h del vespre, es podrà veure un nou Documental del Mes, Mercedes Sosa. La voz de Latinoamérica, en versió original en anglès, castellà, italià, francès i portuguès, subtitulat en català.mercedessosa

  El director Rodrigo H. Vila fa un retrat de la cantant de folk argentina Mercedes Sosa, morta l’any 2009 i capdavantera de les protestes contra les injustícies, a partir de l’exploració que el fill de la cantant, Fabián, fa del llegat de la seva mare mentre parla amb familiars, amics i companys de professió, mentre se’ns mostren entrevistes, actuacions i els records més personals de Mercedes Sosa. En definitiva, un viatge íntim al món de Mercedes Sosa: dona, artista i activista.

  Hora: 10 h del vespre

  Lloc: Joventut Catòlica-la Peni (pl. de Mercè Rodoreda, 1, de Molins de Rei)

   

  Els alumnes dels cursos de català i els participants al Voluntariat per la llengua tenen un descompte en el preu de l’entrada si presenten el carnet corresponent.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.