• INSCRIPCIONS PER A LA 19a EDICIÓ DEL VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA

    bànerVxL10anys

    Del dilluns 16 al divendres 27 de febrer estarà obert el període d’inscripció per a una nova edició del Voluntariat per la llengua, l’activitat que, amb la participació de persones catalanoparlants, permet practicar el català a aquelles persones que l’estan aprenent o el parlen molt poc.

    Les trobades de les parelles es faran fins al 19 divendres 19 de juny, quan tindrà lloc la festa de cloenda i un sopar intercultural. Això significa que les parelles es trobaran durant quinze setmanes, un temps prou llarg com perquè es vegi una millora important en l’aprenent.

    Les persones que estiguin interessades a participar com a voluntari o com a aprenent han de posar-se en contacte amb el Servei de Català mitjançant el correu electrònic slcmolins@cpnl.cat, el telèfon 93 680 37 32 o anant personalment a Ca n’Ametller, al carrer de J. Verdaguer, 95 bis, de Molins de Rei.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.