• 23a EDICIÓ DEL VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA

  Fins al 10 de març estarà obert el període d’inscripció per a la 23a edició del Voluntariat per la llengua, que començarà el dia 14 de març i acabarà, aproximadament, el 21 de juny. En total seran unes catorze setmanes per poder conversar en català.

  El Voluntariat per la llengua és una iniciativa que desenvolupa el Consorci per a la Normalització Lingüística en cada un dels seus Serveis de Català de tot Catalunya i consisteix a ajuntar una persona que vol millorar la seva expressió oral en català amb una persona catalanoparlant o que ja el parla amb fluïdesa. Tant la persona que fa d’aprenent com la que fa de voluntari ofereixen el temps lliure que tenen disponible i des del Servei de Català fem coincidir les disponibilitats i interessos per garantir que la parella pugui obtenir el màxim de benefici de les trobades que faran.

  Aquelles persones que estiguin interessades a participar de l’activitat s’han de posar en contacte amb el nostre Servei de Català:

  -personalment, venint a Ca n’Ametller (c. de J. Verdaguer, 95 bis) en horari de matí

  -per telèfon (93 680 37 32)

  -o via correu electrònic (slcmolins@cpnl.cat)

  i, a partir d’aquí, ja concretarem la resta del procediment.