• Assessorament lingüístic

   

  librosusados3

  Objectiu

  El servei d’assessorament lingüístic és gratuït i té com a objectiu que les persones que en són usuàries aconsegueixin aprendre, millorar i incrementar l’ús del català, tant a nivell oral com escrit, a partir de correccions i recomanacions de diversos recursos per resoldre dubtes lingüístics.

   

  Destinataris

  Administració local (Ajuntament), empreses i establiments comercials, organitzacions, entitats i associacions, i públic en general.

   

  Què oferim?

  Assessorament lingüístic. Des del Servei ajudem les persones usuàries a millorar els seus escrits: proposem solucions als seus dubtes i orientem sobre els aspectes que cal millorar.

  Revisió de textos escrits en català de tota mena (documentació oficial, retolació comercial, catàlegs, escrits personals, cartells, etc.)

  Sessions sobre recursos lingüístics. L’objectiu d’aquestes sessions és donar a conèixer les eines que els usuaris tenen a l’abast per resoldre dubtes lingüístics. Són sessions bàsicament pràctiques.

  Informació sobre recursos lingüístics i formació

   

   

   

   

   

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>