• Funcionament

  Al Servei de Català els cursos de nivell Bàsic, Elemental, Intermedi i Suficiència s’organitzen de la manera següent:

  1. Durada

  2. Horaris

  3. Aules

  4. Requisits

  5. Examen final – títols

  6. Modalitats

  1. Durada

  Nivell Bàsic: dura 120 h (comença a l’octubre i s’acaba al juny) i inclou els continguts del Bàsic 1, el Bàsic 2 i el Bàsic 3, distribuïts en tres trimestres.

  Nivell Elemental: dura 120 ha (comença a l’octubre i s’acaba al juny) i inclou els continguts de l’Elemental 1, l’Elemental 2 i l’Elemental 3, distribuïts en tres trimestres.

  Nivell Intermedi: dura 120 h (comença a l’octubre i s’acaba al juny) i inclou els continguts de l’Intermedi 1, l’Intermedi 2 i l’Intermedi 3, distribuïts en tres trimestres.

  Nivell Suficiència: dura 120 h (comença a l’octubre i s’acaba al juny) i inclou els continguts dels mòduls Suficiència 1, Suficiència 2 i Suficiència 3, distribuïts en tres trimestres.

  2. Horaris

  Les classes es fan dos dies a la setmana (dilluns i dimecres, o dimarts i dijous) als matins i a les tardes, i duren dues hores, amb la qual cosa es fan quatre hores de classe setmanals. Per saber quins horaris tindran els cursos de l’oferta actual, fes clic aquí.

  3. Aules

  Al Servei de Català els cursos es fan en diverses aules repartides per la vila: al CFA Rafael Farré, a la Federació Obrera, a Ca n’Ametller…

  4. Requisits

  L’assistència als cursos és molt important per poder-se presentar a l’examen final que, si s’assoleix, proporciona el títol corresponent al nivell. L’assistència mínima a un curs de català ha de ser del 75 %. Si l’alumne té un percentatge més baix d’assistència, aleshores no es podrà presentar a l’examen final.

  Consulta la Guia de l’alumne en el teu idioma per saber-ne més:

  Guia de l’alumnat-català

  Guia de l’alumnat-castellà

  Guia de l’alumnat-àrab

  Guia de l’alumnat-romanès

  Si el teu idioma no hi és, posa’t en contacte amb nosaltres.

  4. Examen final – Títols

  A final de curs hi ha l’examen final, que correspon al tercer mòdul de cada curs (Bàsic 3, Elemental 3, Intermedi 3 i Suficiència 3). L’examen es fa a la mateixa aula on s’ha impartit el curs i consta de dues parts: prova oral i prova escrita. Si l’alumne aprova l’examen final aleshores automàticament obté el títol corresponent al nivell que es trobi.

  Els certificats que expedeix el Consorci per la Normalització Lingüística són equivalents des del punt de vista oficial als certificats que expedeix la  Direcció General de Política Lingüística

  Consorci per a la Normalització Lingüística Direcció General de Política Lingüística
  Certificat de nivell bàsic de català Certificat de nivell bàsic de català (A bàsic).
  Certificat de nivell elemental de català Certificat de nivell elemental de català (A elemental).
  Certificat de nivell intermedi de català Certificat de nivell intermedi de català (B).
  Certificat de nivell de suficiència de català Certificat de nivell de suficiència de català (C).
  6. Modalitats

  Els cursos poden ser presencials (assistint a classe) o bé a distància (a través del Parla. cat).

   

  Print Friendly, PDF & Email

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>