• Associacions

  Associacions

   

  El suport del Servei de Català està obert a tota mena d’entitats. L’objectiu d’aquestes col·laboracions és fer visible la importància de la llengua en qualsevol activitat. Una situació normalitzada implica que tot es pugui fer d’una manera “normal” i, per tant, també pel que fa a l’ús de la llengua. És per això que ajudem que el català sigui present en les comunicacions (fullets, cartells, documentació interna o externa, etc.) i en el desenvolupament de les activitats pròpies d’aquella entitat, ja sigui educativa, cultural, sanitària o esportiva.

  Per aconseguir-ho, oferim totes les nostres eines: assessorament lingüístic, materials de difusió o sessions de llengua per a les persones que imparteixen les activitats.

  Si ets una entitat, no dubtis a contactar amb nosaltres.

  Al llarg dels anys que fa que funciona aquest Servei, hem donat tota mena de suports:

  – tallers d’expressió oral per a monitors esportius (1992)

  – elaboració de materials, amb exposicions, xerrades, concursos, tallers i jocs com a complement

  IMG_0499

   

  Llibret sobre la història de la sardana, els integrants d’una cobla i els principals passos. Amb la col·laboració de l’Agrupació Folklòrica Molins de Rei (2005)

   

  Taller de danses a partir de la sardana (2006)   IMG_0504

  IMG_0498 

  Recull sobre les tradicions de foc i els noms dels principals objectes que utilitzen les colles per a la pirotècnica i la percussió. Amb la col·laboració de la Colla de Diables Molins de Rei “l’Agrupa” (1995)

   

   

   

  IMG_0502

  Mostres de documentació interna i externa per a les entitats esportives, més una llista de termes propis de l’esport (1999)

   

   

  IMG_0506

   

   

   

   

   

   

  Vocabulari i reglament del futbol per a entrenadors i jugadors. Amb la col·laboració del Club Atlètic Incresa (1992 i 2013)

   

   

  definitiucartell1

  Campionat d’Aparaulats en línia. Amb la col·laboració de Mots i Més, Club de Scrabble a Molins (2013)

   

   

  món 1

   

  Contes del món, amb la col·laboració de l’AMPA Alfons XIII, a partir de narracions pròpies dels països d’origen de les famílies nouvingudes de l’escola (2013)

  Print Friendly, PDF & Email

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>