RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Si no has vingut el 14 de desembre…

  Avui la Cynthia ens ha parlat d’un viatge que va fer a les catarates d’Iguazú; la Yulia ens ha parlat d’un viatge al Marroc; en Martín ens ha parlat dels San Fermines, i la Fina ens ha parlat d’un viatge que li va tocar a París.

  Hem llegit la carta de la p. 136 i n’hem fet els exercicis. Hem aprofitat també per veure l’estructura d’una carta, les abreviacions que fem servir (llibre: p. 139) i els signes de puntuació (llibre: p. 158).

  Per al proper dia heu de fer la comprensió lectora del text que us he donat [fotocòpia] i heu de fer els dos exercicis de la p. 139.

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • mpadros: Bon inici!
 • Lourdes Plaja Moreno (BIS): Hola, bon inici de curs a tothom.
 • mpadros: Aquesta setmana continuarem treballant-hi.
 • Cynthia Abad: Gràcies per donar-nos més exercicis de pronoms febles. A veure si finalment me’n surt. Encara no...
 • mpadros: Sí, Jordi, corresponen a tota la unitat 11.

Núvol d'etiquetes

Articles avaluació de curs Cantem en català Comentaris i suggeriments Consells Curiositats Descripció Diari de curs Entreteniments Errors freqüents Exercicis autocorrectius Exercicis de reforç expressió escrita expressió oral Frases fetes lectura Novetats Ortografia poesia prova Pàgines web règim verbal Sant Jordi solucionaris Suficiència 1 Tinc una pregunta Tipologia textual Una comprensió oral Varietats generacionals Varietats geogràfiques Vídeos sobre les vostres EO xerrada