RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Sant Jordi 2011

  Tot i que encara falten uns quants dies per Sant Jordi, com que aquest any la diada cau per Setmana Santa i quan hàgim acabat el curs, us faig arribar unes quantes propostes per al Dia Internacional del Llibre.
  Si cliqueu Recull_Sant_Jordi_2011[1], podreu accedir a un document elaborat pels serveis de català de Calonge i Olot – la Garrotxa, en què podreu trobar un seguit de recomanacions de llibres i música en català.

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • mpadros: Bon inici!
 • Lourdes Plaja Moreno (BIS): Hola, bon inici de curs a tothom.
 • mpadros: Aquesta setmana continuarem treballant-hi.
 • Cynthia Abad: Gràcies per donar-nos més exercicis de pronoms febles. A veure si finalment me’n surt. Encara no...
 • mpadros: Sí, Jordi, corresponen a tota la unitat 11.

Núvol d'etiquetes

Articles avaluació de curs Cantem en català Comentaris i suggeriments Consells Curiositats Descripció Diari de curs Entreteniments Errors freqüents Exercicis autocorrectius Exercicis de reforç expressió escrita expressió oral Frases fetes lectura Novetats Ortografia poesia prova Pàgines web règim verbal Sant Jordi solucionaris Suficiència 1 Tinc una pregunta Tipologia textual Una comprensió oral Varietats generacionals Varietats geogràfiques Vídeos sobre les vostres EO xerrada