RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Per repassar

  Ja m’he mirat els vostres qüestionaris finals. Alguns de vosaltres només em vau respondre una part (la dels números); d’altres, ho vau fer tot, cosa que m’ajudarà de ben segur a l’hora de tornar a fer un S1 i/o S2. Si algú no el va poder fer i el vol omplir, només ha de clicar S2 qüestionari avaluació final – alumnes i descarregar-se’l. (Es pot respondre en un comentari o per correu electrònic). Ja sabeu que m’agrada molt saber què penseu del curs per poder-lo millorar.

  Us recordo que no us aniria gens malament reapassar tot el que hem treballat durant aquests mesos: ortografia, gramàtica, expressió oral, expressió escrita… Un bon recurs pot ser el Parla.cat, del qual us he parlat en més d’una ocasió. Si cliqueu Parlacat_Instruccions_donar-se_d_alta, podreu llegir com registrar-vos-hi per poder-vos inscriure a algun curs. (Recordeu que us podeu inscriure a més d’un curs; per tant, us podeu inscriure a S1 i S2, però també als intermedis, per repassar coses com els pronoms febles.)

  Una altra eina que us pot anar bé són els Itineraris d’aprenentatge (els teniu penjats a la banda dreta de la pantalla, amb altres pàgines web).

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • mpadros: Bon inici!
 • Lourdes Plaja Moreno (BIS): Hola, bon inici de curs a tothom.
 • mpadros: Aquesta setmana continuarem treballant-hi.
 • Cynthia Abad: Gràcies per donar-nos més exercicis de pronoms febles. A veure si finalment me’n surt. Encara no...
 • mpadros: Sí, Jordi, corresponen a tota la unitat 11.

Núvol d'etiquetes

Articles avaluació de curs Cantem en català Comentaris i suggeriments Consells Curiositats Descripció Diari de curs Entreteniments Errors freqüents Exercicis autocorrectius Exercicis de reforç expressió escrita expressió oral Frases fetes lectura Novetats Ortografia poesia prova Pàgines web règim verbal Sant Jordi solucionaris Suficiència 1 Tinc una pregunta Tipologia textual Una comprensió oral Varietats generacionals Varietats geogràfiques Vídeos sobre les vostres EO xerrada