RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Tinc alguns dubtes

  Em sabríeu dir quines errades hi ha en aquestes frases? Són totes de la vostra collita…
  1. No cambiaria res i no arribaria a fer-ho tant bé.
  2. Dificil, la expressió oral.
  3. a) Pot ser em resulta una mica car. Però aprendre el català per mi és molt important. / b) Pot ser m’animo a fer el Suficiència 3. / c) M’ha resultat curt. Pot ser perquè vaig faltar 3 ó 4 classes.
  4. Continuar i acabar amb l’exàmen aprovat del nivell C.
  5. [M’ha resultat difícil] Gairabé tot. Accents, el pronom en, gions
  6. Si [s’han complert les meves expectatives], plenament.
  7. [M’ha resultat] mes facil l’expressió oral. El més dificil la gramàtica.
  8. Per mi sembla molt curt per tot allò que tenim d’aprendre.
  9. En general no tinc que dir perque hem fet el que m’esperava.
  10. Quant va amb o/u i el mes dificil sens cap dubte els verbs perquè sempre s’ha m’han donat malament.

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • mpadros: Bon inici!
 • Lourdes Plaja Moreno (BIS): Hola, bon inici de curs a tothom.
 • mpadros: Aquesta setmana continuarem treballant-hi.
 • Cynthia Abad: Gràcies per donar-nos més exercicis de pronoms febles. A veure si finalment me’n surt. Encara no...
 • mpadros: Sí, Jordi, corresponen a tota la unitat 11.

Núvol d'etiquetes

Articles avaluació de curs Cantem en català Comentaris i suggeriments Consells Curiositats Descripció Diari de curs Entreteniments Errors freqüents Exercicis autocorrectius Exercicis de reforç expressió escrita expressió oral Frases fetes lectura Novetats Ortografia poesia prova Pàgines web règim verbal Sant Jordi solucionaris Suficiència 1 Tinc una pregunta Tipologia textual Una comprensió oral Varietats generacionals Varietats geogràfiques Vídeos sobre les vostres EO xerrada