RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Sobre les EE

  Estic corregint les vostres expressions escrites sobre incivisme (us recordo que no puntuaran per a l’avaluació de curs, sinó que us serviran d’entrenament).

  Dijous us les tornaré i comentarem tot el que no entengueu. El criteri de correcció serà el mateix que l’any passat: només us marcaré els errors, vosaltres us els corregireu i em tornareu la primera versió i la segona.

  Perquè pugueu identificar a quin tipus d’error correspon cada marca, us penjo el document que ja us vaig repartir el curs passat.

  També veureu que les correccions són en dos colors: vermell per als errors greus (són continguts que ja hem treballat o hauríeu de saber) i verd per als errors menys greus (són continguts que encara no hem treballat, però està bé que us hi fixeu).

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • mpadros: Bon inici!
 • Lourdes Plaja Moreno (BIS): Hola, bon inici de curs a tothom.
 • mpadros: Aquesta setmana continuarem treballant-hi.
 • Cynthia Abad: Gràcies per donar-nos més exercicis de pronoms febles. A veure si finalment me’n surt. Encara no...
 • mpadros: Sí, Jordi, corresponen a tota la unitat 11.

Núvol d'etiquetes

Articles avaluació de curs Cantem en català Comentaris i suggeriments Consells Curiositats Descripció Diari de curs Entreteniments Errors freqüents Exercicis autocorrectius Exercicis de reforç expressió escrita expressió oral Frases fetes lectura Novetats Ortografia poesia prova Pàgines web règim verbal Sant Jordi solucionaris Suficiència 1 Tinc una pregunta Tipologia textual Una comprensió oral Varietats generacionals Varietats geogràfiques Vídeos sobre les vostres EO xerrada