RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Què vam aprendre el 10 de novembre?

  Dijous l’Anna, la Fina, la Pilar i en Peter van fer la seva exposició sobre la publicitat. Entre tots vam comentar què van fer bé i els errors que van cometre.
  A continuació, vam fer una CO (comprensió oral) que va servir de recuperació per a qui no havia fet la primera. (Aquí en teniu l’enllaç, per si el voleu tornar a escoltar.)
  Tot seguit, i per desconnectar de les combinacions binàries de pronoms, vam comentar algunes opinions sobre publicitat en què apareixien connectors i en vam fer un parell d’exercicis (p.156-157, ex. 3 i 4).
  Finalment, vaig comentar una fotocòpia sobre correlacions verbals en oracions condicionals i vam fer l’exercici que us vaig passar.
  Per a la propera classe, heu de fer els següents exercicis: p. 157-158, ex. 5, 6 i 7; p. 153, els dos exercicis de lèxic de varietats generacionals.

  IMPORTANT! Recordeu que demà farem dues activitats d’avaluació: CL (comprensió lectora) i EE (expressió escrita).

2 comentaris

 1. Yúlia Lóginova

  16 Nov 11
  12:21 #

  Sandra,si us plau,pots repetir quines deures tenim per dijous.Moltes gràcies.

 2. Sandra Camps

  16 Nov 11
  12:56 #

  Yúlia, ja ho tens!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • mpadros: Bon inici!
 • Lourdes Plaja Moreno (BIS): Hola, bon inici de curs a tothom.
 • mpadros: Aquesta setmana continuarem treballant-hi.
 • Cynthia Abad: Gràcies per donar-nos més exercicis de pronoms febles. A veure si finalment me’n surt. Encara no...
 • mpadros: Sí, Jordi, corresponen a tota la unitat 11.

Núvol d'etiquetes

Articles avaluació de curs Cantem en català Comentaris i suggeriments Consells Curiositats Descripció Diari de curs Entreteniments Errors freqüents Exercicis autocorrectius Exercicis de reforç expressió escrita expressió oral Frases fetes lectura Novetats Ortografia poesia prova Pàgines web règim verbal Sant Jordi solucionaris Suficiència 1 Tinc una pregunta Tipologia textual Una comprensió oral Varietats generacionals Varietats geogràfiques Vídeos sobre les vostres EO xerrada