RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Què vam aprendre el 22 de novembre?

  Dimarts vam fer un exercici d’avaluació de GL (gramàtica i lèxic) de verbs. Després, vam seguir amb la unitat del camp i la ciutat.

  Primer, vam llegir un text sobre els avantatges i inconvenients de viure a la ciutat, i el vau haver de completar amb la paraula adequada de cada parella (p. 139-140, lèxic).

  En segon lloc, la Vanessa i la Mariana ens van llegir un text que parlava dels pros i contres de viure al camp. Els vam comentar i també vam aprofitar el text per buscar-hi perífrasis verbals (p. 34 i 35).

  En algun moment algú va preguntar per l’ús del guionet i ho vam comentar. Si no vau venir, no us en recordeu o no teniu el llibre de l’any passat, podeu consultar-ho aquí. També vau preguntar per l’ús de la coma i del punt i coma en les enumeracions. Si cliqueu aquí o aquí (Compte! Aquest és en valencià!) potser us quedarà més clar.

  Per a demà, teniu aquests deures: p. 139, exercici de puntuació; p. 35, ex. 7 i 8.

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • mpadros: Bon inici!
 • Lourdes Plaja Moreno (BIS): Hola, bon inici de curs a tothom.
 • mpadros: Aquesta setmana continuarem treballant-hi.
 • Cynthia Abad: Gràcies per donar-nos més exercicis de pronoms febles. A veure si finalment me’n surt. Encara no...
 • mpadros: Sí, Jordi, corresponen a tota la unitat 11.

Núvol d'etiquetes

Articles avaluació de curs Cantem en català Comentaris i suggeriments Consells Curiositats Descripció Diari de curs Entreteniments Errors freqüents Exercicis autocorrectius Exercicis de reforç expressió escrita expressió oral Frases fetes lectura Novetats Ortografia poesia prova Pàgines web règim verbal Sant Jordi solucionaris Suficiència 1 Tinc una pregunta Tipologia textual Una comprensió oral Varietats generacionals Varietats geogràfiques Vídeos sobre les vostres EO xerrada