RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Feliç 2012!

  Us desitjo un feliç 2012, que espero que us vingui acompanyat d’un “apte/a” a l’examen. Ja sabeu, que si aprovéssiu en funció del que heu treballat, tindríeu el curs més que superat tots plegats, perquè heu (i he) treballat de valent…
  Aprofito també per donar les gràcies a les 11 persones que heu contestat el qüestionari. A veure si la resta us hi animeu i també el contesteu: és molt útil per al professorat saber l’opinió dels alumnes per poder millorar la manera de fer les classes.

2 comentaris

 1. Pilar Giménez puig

  09 Jan 12
  15:05 #

  Que sigui molt feliç, per tu també!!!!!
  En quan a lo d’apte … no hi confio gaire, la EE, no em va anar gaire bé.
  Fins dijous!!!

 2. Joan Anton Salmurri Trinxet

  11 Jan 12
  18:48 #

  Hola Sandra:

  Molt bon Any Nou.

  Tinc que ser a Barcelona el 12 a l’hota de dinar. No podré participar doncs a la tobada de demà. Podrem trobar una sollució alternativa.

  El nº del meu mòbil és 651563800

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • mpadros: Bon inici!
 • Lourdes Plaja Moreno (BIS): Hola, bon inici de curs a tothom.
 • mpadros: Aquesta setmana continuarem treballant-hi.
 • Cynthia Abad: Gràcies per donar-nos més exercicis de pronoms febles. A veure si finalment me’n surt. Encara no...
 • mpadros: Sí, Jordi, corresponen a tota la unitat 11.

Núvol d'etiquetes

Articles avaluació de curs Cantem en català Comentaris i suggeriments Consells Curiositats Descripció Diari de curs Entreteniments Errors freqüents Exercicis autocorrectius Exercicis de reforç expressió escrita expressió oral Frases fetes lectura Novetats Ortografia poesia prova Pàgines web règim verbal Sant Jordi solucionaris Suficiència 1 Tinc una pregunta Tipologia textual Una comprensió oral Varietats generacionals Varietats geogràfiques Vídeos sobre les vostres EO xerrada