RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • S1: expressions escrites

  Si durant aquests dies de Setmana Santa voleu practicar l’expressió escrita, us deixo un parell d’opcions. Recordeu, però, que alguns encara no m’heu lliurat el text del mitjà de transport.

  OPCIÓ A. Amb motiu de la Setmana Santa, en el proper número de DePalafrugell es publicaran ressenyes de llocs recomanats pels lectors. Escriu una ressenya d’un país o ciutat: presenta’l i situa’l, remarca’n els elements més interessants per visitar i explica’n alguna curiositat (festes, costums…)

  OPCIÓ B. Des de la redacció de DePalafrugell decideixen escriure una carta als restaurants del municipi per difondre el setmanari. Escriu una carta en què presentis la revista (continguts, publicació, preu…) i sol·licitis anunciants per ajudar a finançar-la.

  L’extensió ha de ser d’unes 130 paraules. Recordeu l’estructura de la ressenya de lloc i de la carta!

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • mpadros: Bon inici!
 • Lourdes Plaja Moreno (BIS): Hola, bon inici de curs a tothom.
 • mpadros: Aquesta setmana continuarem treballant-hi.
 • Cynthia Abad: Gràcies per donar-nos més exercicis de pronoms febles. A veure si finalment me’n surt. Encara no...
 • mpadros: Sí, Jordi, corresponen a tota la unitat 11.

Núvol d'etiquetes

Articles avaluació de curs Cantem en català Comentaris i suggeriments Consells Curiositats Descripció Diari de curs Entreteniments Errors freqüents Exercicis autocorrectius Exercicis de reforç expressió escrita expressió oral Frases fetes lectura Novetats Ortografia poesia prova Pàgines web règim verbal Sant Jordi solucionaris Suficiència 1 Tinc una pregunta Tipologia textual Una comprensió oral Varietats generacionals Varietats geogràfiques Vídeos sobre les vostres EO xerrada