RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Avís: sobre el sopar i altres

  Si algú de vosaltres (vingui al sopar de fi de curs o no) pot ajudar a parar taules el divendres 20 d’abril a les 11 h del matí, la seva ajuda serà molt agraïda.

  Us recordo també que dimarts vinent, 17 d’abril, la Nuri Roig, responsable de l’Oficina de Català, farà una visita guiada a l’exposició dels 20 anys del servei. Si voleu anar-hi, estigueu a les 15.30 h al Teatre.

  Alumnat de S1: hauríeu de dir-me dilluns quants alumnes de l’Intermedi 3 vindran al sopar, per tal d’organitzar les taules. Qui vingui haurà de portar alguna cosa de menjar i/o beure i pagar els 2 €.

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • mpadros: Bon inici!
 • Lourdes Plaja Moreno (BIS): Hola, bon inici de curs a tothom.
 • mpadros: Aquesta setmana continuarem treballant-hi.
 • Cynthia Abad: Gràcies per donar-nos més exercicis de pronoms febles. A veure si finalment me’n surt. Encara no...
 • mpadros: Sí, Jordi, corresponen a tota la unitat 11.

Núvol d'etiquetes

Articles avaluació de curs Cantem en català Comentaris i suggeriments Consells Curiositats Descripció Diari de curs Entreteniments Errors freqüents Exercicis autocorrectius Exercicis de reforç expressió escrita expressió oral Frases fetes lectura Novetats Ortografia poesia prova Pàgines web règim verbal Sant Jordi solucionaris Suficiència 1 Tinc una pregunta Tipologia textual Una comprensió oral Varietats generacionals Varietats geogràfiques Vídeos sobre les vostres EO xerrada