RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • S2: com ha anat el curs?

  Bé, això ja s’ha acabat. Aquests tres mesos han passat volant. Heu treballat de valent, però tal com us vaig dir ahir, no heu d’abaixar la guàrdia perquè a l’octubre us enfrontareu a un gran “monstre”, l’S3.

  Ahir us vaig passar un bon recull de material que podeu emprar per seguir treballant durant l’estiu. Penseu que si l’S2 us ha semblat dur, només ha estat un entrenament, així que millor que a l’octubre estigueu ben preparats.

  Espero que us hagi agradat el curs (i la professora), però el més important: que hàgiu après. Per a mi ha estat un plaer acompanyar-vos durant aquests mesos.

  De moment ens veiem el proper dia 20.

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • mpadros: Bon inici!
 • Lourdes Plaja Moreno (BIS): Hola, bon inici de curs a tothom.
 • mpadros: Aquesta setmana continuarem treballant-hi.
 • Cynthia Abad: Gràcies per donar-nos més exercicis de pronoms febles. A veure si finalment me’n surt. Encara no...
 • mpadros: Sí, Jordi, corresponen a tota la unitat 11.

Núvol d'etiquetes

Articles avaluació de curs Cantem en català Comentaris i suggeriments Consells Curiositats Descripció Diari de curs Entreteniments Errors freqüents Exercicis autocorrectius Exercicis de reforç expressió escrita expressió oral Frases fetes lectura Novetats Ortografia poesia prova Pàgines web règim verbal Sant Jordi solucionaris Suficiència 1 Tinc una pregunta Tipologia textual Una comprensió oral Varietats generacionals Varietats geogràfiques Vídeos sobre les vostres EO xerrada