RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Ruta Pla a Llofriu

  Recordeu: dimecres 12, a les 10 a la plaça de l’Església o a 3/4 de 10 al Centre Municipal d’Educació. La visita dura dues hores i és gratuïta. Si voleu venir, deixeu un comentari en aquest post abans de dimarts a les 7. Del que es proposa a la Ruta, nosaltres només farem la part de Llofriu; la primera, a la Fundació, no.

  Ruta Pla

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • mpadros: Bon inici!
 • Lourdes Plaja Moreno (BIS): Hola, bon inici de curs a tothom.
 • mpadros: Aquesta setmana continuarem treballant-hi.
 • Cynthia Abad: Gràcies per donar-nos més exercicis de pronoms febles. A veure si finalment me’n surt. Encara no...
 • mpadros: Sí, Jordi, corresponen a tota la unitat 11.

Núvol d'etiquetes

Articles avaluació de curs Cantem en català Comentaris i suggeriments Consells Curiositats Descripció Diari de curs Entreteniments Errors freqüents Exercicis autocorrectius Exercicis de reforç expressió escrita expressió oral Frases fetes lectura Novetats Ortografia poesia prova Pàgines web règim verbal Sant Jordi solucionaris Suficiència 1 Tinc una pregunta Tipologia textual Una comprensió oral Varietats generacionals Varietats geogràfiques Vídeos sobre les vostres EO xerrada