RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Projecte Common Voice

  El projecte Common Voice és una iniciativa, impulsada per Softcatalà en l’àmbit de la llengua catalana, per crear models automàtics de reconeixement de veu de les principals llengües del món a l’abast de les empreses que els necessitin. Perquè el projecte es consolidi fan falta 1.000 hores de frases enregistrades en català i des de DGPL s’ha fet una crida perquè els ciutadans hi participin.

  Projecte Common Voice
  Us animem a participar en aquest projecte i a enregistrar-hi els vostres talls de veu. És fàcil i divertit. Només cal llegir en veu alta cinc frases proposades i el mateix programa les enregistra i envia.

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • mpadros: Bon inici!
 • Lourdes Plaja Moreno (BIS): Hola, bon inici de curs a tothom.
 • mpadros: Aquesta setmana continuarem treballant-hi.
 • Cynthia Abad: Gràcies per donar-nos més exercicis de pronoms febles. A veure si finalment me’n surt. Encara no...
 • mpadros: Sí, Jordi, corresponen a tota la unitat 11.

Núvol d'etiquetes

Articles avaluació de curs Cantem en català Comentaris i suggeriments Consells Curiositats Descripció Diari de curs Entreteniments Errors freqüents Exercicis autocorrectius Exercicis de reforç expressió escrita expressió oral Frases fetes lectura Novetats Ortografia poesia prova Pàgines web règim verbal Sant Jordi solucionaris Suficiència 1 Tinc una pregunta Tipologia textual Una comprensió oral Varietats generacionals Varietats geogràfiques Vídeos sobre les vostres EO xerrada