• Benvinguts i benvingudes al curs de català!

  Escrit per el 24 d'octubre del 2012 a les 23:50 a: General

  catala-llegua-comuna2Hola, alumnes!
  Comencem el curs fent un petit tomb per diferents pàgines i completar l’aprenentatge del català des de les TIC.
  Us dono la benvinguda i em presento!

  Sóc la Maria Llevat, la professora de català de l’OC de Vila-seca, tinc 33 anys i visc a Reus. Sóc baixa, tinc els cabells curts i arrissats. Sóc simpàtica i tímida. M’agrada fer excursions per la muntanya i compartir sopars amb els amics.
  Ara presenta’t sense vergonya!!! Aquest és el nostre espai per compartir i conèixer-nos millor. ENDAVANT!!!
  Imatge: www.plataforma-llengua.cat

13 comentaris

 1. mohamed

  07 febr. 13
  18:05 #

  hola soc mohamed soc del marroc besc a vila-seca viva vila-seca e catalonea

 2. abdelhakim

  07 febr. 13
  18:12 #

  hola : el meu nom es abdelhakim .el meu cognom ragoub .visc a vila-seca provencia tarragona ,tinc trenta-ses anys ,fa cinc anys que visc a catalunia ,estic casat i tinc un nin .magradaria molt la pladge

 3. loreto

  07 febr. 13
  18:12 #

  Hola!!! Sóc la Loreto,sóc de Saragossa i fa cinc anys que visc a la Pineda. M’ agrada molt aprendre catala perque pensó que saber no ocupa lloc. Estic molt contenta amb les classes de catala i m’agradaria arribar a parlar sense vergonya.

 4. Celia

  07 febr. 13
  18:14 #

  Hola! Em dic Cèlia i tinc trenta-vuit anys. Sóc de Sevilla i fa només cinc mesos que visc a Vila-seca. Ara no treballo així que estic a l´atur i per tant busco feina. Jo sóc d´estatura mitjana i prima. Tinc els cabells castanys llisos i llargs, els ulls marrons i la pell morena. M´agrada molt fer esport i també practico ioga. Estudio català per relacionar-me amb la gent, coneixer la cultura i també per trobar feina. M´agrada molt aprendre català perquè m´agraden molt els idiomes. Estic molt contenta de viure aquí i espero que tot em vagi bé en aquesta nova aventura!

 5. mor cisse

  07 febr. 13
  18:16 #

  Hola em dic Mor soc del senegal tinc 30 anys visc a Vila-seca i fa 5 anys que soc a Catalunya. ara mateix busco feina pero es una mica dificil per aixo aprofito a estudiar catala perque es molt interessant.

 6. serigne ndiaye

  07 febr. 13
  18:19 #

  Hola em dic Serigne Ndiaye sóc de Senegal tinc vint-i-cinc anys visc a Vila-seca Av Ramon dolzina m’agrada catala per comunicar la gent i també està molt emportante per buscar treballar

 7. naima bensalah

  07 febr. 13
  18:26 #

  Hola soc la Naima tinc 35 anys, soc casada. visc a Vila-seca al carrer oest, 3 4 1 es al costat de consum. tinc dos fills la meva filla tè 6 anys estudia primer es molt guapa, i el meu fill te 3 anys es actiu sembla molt al seu pare .Jo sóc alta i prima de pell blanca i ulls castanys. m agrada molt Vila-seca per que hi ha de tot.

 8. URMIL DALAL

  07 febr. 13
  18:28 #

  Hola professora Maria,
  Em dic Urmil, soc alumne de catalá, tinc 42anys i visc a Vila-seca.Sóc baixa,tinc els cabells curts i llisos. Sóc tranquil.la i simpatica.Fa set anys qué vaig arribar a Catalunya.Visc amb el meu marit , el meu fill i la meva filla.M’agrada fer excursions pel camp i meditar amb els amics.
  Ara em presento sense vergonya.

 9. mllevat

  08 febr. 13
  15:04 #

  Hola !! Em dic Flor fa quatre anys que visc a Vila-seca .Sóc dominicana, visc amb el meu marit i tenim dues filles . M’agrada molt la teva pagina i estic molt contenta amb les tevas classes, m’agradaria arribar l’ultim nivell.

 10. Tatiana

  08 febr. 13
  15:05 #

  Hola, em dic Tatiana, sóc l´alumna de catalá, tinc 38 anys, visc a Vila-seca. Sóc russa, pero fa 10 anys que visc a Espanya amb la meva familia. Sóc mestra de nens petits, pero ara estic a l’ atur, busco feina i faig classes de català. M´agrada estudiar molt,coneixer la gent i començar a parlar catalá.

 11. aicha lahssaini

  08 febr. 13
  15:46 #

  Hola em dic Aicha Lahssaini, soc del Marroc i tinc 22 anys . Visc a Vila -seca i fa 6 mesos que soc a Catalunya , M´agrada molt aprendre catala per trobar feina al futur i per comunicar-me amb la gent.

 12. carmelo

  08 febr. 13
  15:49 #

  hola em dic el carmelo, soc de Zaragoza.

 13. mllevat

  08 febr. 13
  15:50 #

  Hola.em dic Siham Azzou tinc 27 anys . Soc del marroc visc a Vila-seca.soc casada tinc dues filles.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Cèlia: Aquest dilluns jo també vaig menjar mona! La meva amiga Luci em va regalar una mona de xocolata amb forma de...
 • naima bensalah: Quan era petita vivia a marroco en un ciutat que es diu mohammedia alcostat de casablanca amb els...
 • Celia: Quan era petita vivia en un poble de Sevilla que es diu La Rinconada i és a vuit quilómetres de Sevilla...
 • Urmil: Quan era petita vivia a La India en un poble petit amb els meus pares, avìs,un oncle, el meu germa i la meva...
 • Ibtissam: Quand era petita vivia a Casablanca amb la meva familia Era una Nena Tranquila i timid Magrada molt salta a...

Núvol d'etiquetes

2014 2014-2015 acollida activitats alumnat benvinguda castanyada catalana Catalunya català centre cívic cloenda cohesió Colomí cultura curs curs 2013-2014 dades personals dia dones exposició festa fitxa gener inicial inicial 1 internacional llegenda llengua major març mona nombres paraules Pasqua presentació primavera Sant Jordi societat taller teatre TIC Vila-seca visita vídeo