• Bàsic 2. Com eres de petit/a?

  Escrit per el 14 de febrer del 2013 a les 14:35 a: General

  NenaQuan era petita vivia a Reus amb la meva mare, el meu germà i la meva germana. Era una nena rossa, amb els cabells arrissats i els ulls blaus. Era molt tímida, però alegre. De ben petita volia anar a l’escola perquè els meus germans hi anaven i jo m’avorria molt a casa. A l’escola no portava uniforme. A l’hivern, portava pantalons i jerseis de llana i, a l’estiu, portava pantalons curts i samarretes de màniga curta. Al pati jugava amb les meves amigues a saltar a corda i a la goma. M’agradava molt jugar a l’amagatall amb els meus germans i a la xarranca i la pilota amb la meva cosina. I tu, com eres de petit o petita?

  Exercicis de verbs en passat, present i futur

11 comentaris

 1. abdelhakim

  14 febr. 13
  18:14 #

  Jo de petit era ni alt ni baix .Era molt tranquil i simpatic .Vivia al Marroc amb la meva familia ,portava uns pantalons llargs, una jaqueta i unes sabates.Jugava a bales i a la baldufa ,magradava anar a la platja .

 2. Siham

  14 febr. 13
  18:21 #

  Quan era petita vivia a Nador amb la meva mare,el meu germa i la meva germana.Era una nena morena,amb els cabells lisos i els ulls marons. Era molt trangeula.De ben petita volia anar a l´escola ,portava uniforme una faldeia blava i una camesa blanca i una sabatas negra.Al pati jugava amb les meves amigues a xarranca ia saltar a corda.M´agradava jugar al carrer amb els nens

 3. Carmelo

  14 febr. 13
  18:25 #

  Jo de petit vivia en Saragossa era baix i timid, vivia amb els meus pares, portava una jaqueta uns pantalons i una bata per anar a l’escola. Jugava a futbol i muntava amb bicicleta, m’agradava jugar a futbol i anar a la piscina, anar a la muntanya a la vall de Bujaruelo a Osca frontera amb França.

 4. Flor

  16 febr. 13
  19:20 #

  Quan era pitita vivia a la Republica Dominicana amb el meu pare y la meva germana. Era una nena molt pima i de cabells arrissado. Era molt inquieta i dificils, m’agradava anar a l’escola. A la l’escola portava uniforme, una camisa blau marí, faldilla crema, mitjons blancs i sabates negres. M’agradava jugar a la pilota i a les caniques amb els meus amics. De tant en tant anava a fer bicicleta. Quan tenia 15 anys m’agradava anar de festa a les mevas amigues i ballavam molt i a s’ho passevem molt bé.

 5. Loreto

  16 febr. 13
  19:21 #

  Hola sóc Loreto, quan era petita era baixa, simpática. Vivia a Pinsoro un poble de Saragossa i vivia con els meus pares i la meva germana. Anava a l´escola i no portava uniforme, portava xandalls, faldilles, pantalons texans, camises, sabatas i esportives. De petita jugava a la xarranca, a fet i amagar, a saltar a la corda, a boles i a pilota. Quan tenia 8 anys jugava a handbol i a futbol contra els altres pobles del voltant. Lo que m´agradaba fer era viatjar amb el meu pare en el camió, jugar amb els meus amics, visitar a els meus avis i sobretot lo que més m´agradaba era ballar jotes.

 6. Mohamed

  16 febr. 13
  19:22 #

  jode petit era gras i eramoltranquil vivia al marroc la meva casa era casablanca vivia amb els meus pares i girmans portava un xandal de color blau i una bata tambe ju gaba abales i bisicleita magradava pasejar i anar a le plaja i jugar ambels meus amics magradava parlar catala.

 7. Aicha

  16 febr. 13
  19:24 #

  Jo de petita era prima simpatica i alegre , vivia al Marroc amb els meus pares i els meus germans . A l’escola portava uniforme de color blau mari : (camisa blanca i faldilla de color blau mari ). M’agradava jugar saltar a corda i la xarranca amb els meus amics . i m’agradava moltissim menjava maduixes i dulços .

 8. Ibtissam

  16 febr. 13
  19:26 #

  Quand era petita vivia a Casablanca amb la meva familia Era una Nena Tranquila i timid Magrada molt salta a la Corda amb els Nens portava una Faldilla i una Camisa i unes Sabates a Lescola i magradava Molt ajudar la Meva mera ala cuina Quan prepara el Pastis

 9. Urmil

  16 febr. 13
  19:29 #

  Quan era petita vivia a La India en un poble petit amb els meus pares, avìs,un oncle, el meu germa i la meva germana.
  Era una nena grassoneta, amb els cabells negres i lisos i els ulls negres. Era timida i activa. De ben petita volia anar a
  l’escola perque m’agrada va escola. A l’escola portava a l’estiu, un vestit de color blau i sandallies i, a l’hivern portava uns pantalons llargs una jaqueta i unes sabates negres.Al pati jugava amb les meves amigues a saltar a corda i a xarranca. M’agradava molt anar al camp amb la meva mare

 10. Celia

  16 febr. 13
  19:30 #

  Quan era petita vivia en un poble de Sevilla que es diu La Rinconada i és a vuit quilómetres de Sevilla capital amb els meus pares, el meu germá, la meva germana i la meva àvia paterna. Tenia els cabells morenos i els portava llargs. Era molt prima i tenia la pell més morena que ara. Era molt bona, tranquil·la i parlava molt.
  El que més m´agradava era ballar i anava a una escola de flamenc. Per ballar portava un mallot negre, una faldilla amb volants i sabates de taló tipic d´aquest ball.
  A l´escola no portava uniforme i portava jerseis de llana, faldilles, pantalons, xandalls…
  De petita jugava a la pilota, a la xarranca, a fet i amargar, a saltar a la corda i a la goma i anava al riu del meu poble amb les meves amigues i pujàvem als arbres.

 11. naima bensalah

  24 febr. 13
  21:01 #

  Quan era petita vivia a marroco en un ciutat que es diu mohammedia alcostat de casablanca amb els meus pares, i els meus germans, tres germans i una germana que vivia ara amb el seu marit en frança.De petita era molt activa ,el que mes m´agradava era passejar amb biciclita en els parcs del pobla.I a jugava amb les meves amigues perque m’encanta reura molt.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Cèlia: Aquest dilluns jo també vaig menjar mona! La meva amiga Luci em va regalar una mona de xocolata amb forma de...
 • naima bensalah: Quan era petita vivia a marroco en un ciutat que es diu mohammedia alcostat de casablanca amb els...
 • Celia: Quan era petita vivia en un poble de Sevilla que es diu La Rinconada i és a vuit quilómetres de Sevilla...
 • Urmil: Quan era petita vivia a La India en un poble petit amb els meus pares, avìs,un oncle, el meu germa i la meva...
 • Ibtissam: Quand era petita vivia a Casablanca amb la meva familia Era una Nena Tranquila i timid Magrada molt salta a...

Núvol d'etiquetes

2014 2014-2015 acollida activitats alumnat benvinguda castanyada catalana Catalunya català centre cívic cloenda cohesió Colomí cultura curs curs 2013-2014 dades personals dia dones exposició festa fitxa gener inicial inicial 1 internacional llegenda llengua major març mona nombres paraules Pasqua presentació primavera Sant Jordi societat taller teatre TIC Vila-seca visita vídeo