• La mona de Pasqua

  Escrit per el 14 de març del 2013 a les 10:55 a: General

  Per seguir la recepta de la mona anem al 6.40 minut en què ens explica quins ingredients necessitem per elaborar la nostra mona!!! Bon profit!

  Vídeo de la mona de Pasqua

  mona-1

  Mona de PASQUA YEMA

  A continuació, podeu veure la figura de xocolata de la Cèlia que aquest any és el primer cop que celebra la Mona a Catalunya!

  Mona de la Cèlia

  Mona de la Cèlia

1 comentari

 1. Cèlia

  05 abr. 13
  14:34 #

  Aquest dilluns jo també vaig menjar mona! La meva amiga Luci em va regalar una mona de xocolata amb forma de conill. Era una mona petita embolicada en paper d’alumini daurat amb un collaret vermell i amb un cascavell. És la primera vegada que celebro el día de la mona a Catalunya i em vaig fer molta il·lusió! Li vaig fer una fotografia que espero poder penjar aqui, perquè no sé fer-ho encara.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Cèlia: Aquest dilluns jo també vaig menjar mona! La meva amiga Luci em va regalar una mona de xocolata amb forma de...
 • naima bensalah: Quan era petita vivia a marroco en un ciutat que es diu mohammedia alcostat de casablanca amb els...
 • Celia: Quan era petita vivia en un poble de Sevilla que es diu La Rinconada i és a vuit quilómetres de Sevilla...
 • Urmil: Quan era petita vivia a La India en un poble petit amb els meus pares, avìs,un oncle, el meu germa i la meva...
 • Ibtissam: Quand era petita vivia a Casablanca amb la meva familia Era una Nena Tranquila i timid Magrada molt salta a...

Núvol d'etiquetes

2014 2014-2015 acollida activitats alumnat benvinguda castanyada catalana Catalunya català centre cívic cloenda cohesió Colomí cultura curs curs 2013-2014 dades personals dia dones exposició festa fitxa gener inicial inicial 1 internacional llegenda llengua major març mona nombres paraules Pasqua presentació primavera Sant Jordi societat taller teatre TIC Vila-seca visita vídeo