• Nova decoració a l’aula

  Escrit per el 14 de juny del 2013 a les 17:17 a: General

  L’alumnat dels cursos inicials ha ampliat la seva benvinguda i el comiat a l’aula. Amb petites bafarades ha indicat la forma corresponent de salutació i benvinguda en la pròpia llengua i, en alguns casos, ha fet la transcripció amb l’alfabet llatí.

  L’objectiu d’aquesta activitat és que l’alumnat trobi un espai d’acollida en què se li doni importància a la pròpia i a les altres llengües i alhora com a espai, en el meu cas com a professora, pugui rebre i acomiadar l’alumnat en la pròpia llengua.

  La iniciativa va començar el curs 2011-12 en què es van recollir nou llengües: wòlof, àrab, amazic, romanès, urdú, panjabi, francès, xinès, i fula. Enguany s’ha ampliat amb l’hindi i ja podem dir que a l’aula saludem i ens acomiadem amb 10 llengües.

  DSC04532

  DSC04534

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Cèlia: Aquest dilluns jo també vaig menjar mona! La meva amiga Luci em va regalar una mona de xocolata amb forma de...
 • naima bensalah: Quan era petita vivia a marroco en un ciutat que es diu mohammedia alcostat de casablanca amb els...
 • Celia: Quan era petita vivia en un poble de Sevilla que es diu La Rinconada i és a vuit quilómetres de Sevilla...
 • Urmil: Quan era petita vivia a La India en un poble petit amb els meus pares, avìs,un oncle, el meu germa i la meva...
 • Ibtissam: Quand era petita vivia a Casablanca amb la meva familia Era una Nena Tranquila i timid Magrada molt salta a...

Núvol d'etiquetes

2014 2014-2015 acollida activitats alumnat benvinguda castanyada catalana Catalunya català centre cívic cloenda cohesió Colomí cultura curs curs 2013-2014 dades personals dia dones exposició festa fitxa gener inicial inicial 1 internacional llegenda llengua major març mona nombres paraules Pasqua presentació primavera Sant Jordi societat taller teatre TIC Vila-seca visita vídeo