• Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les dones

  Escrit per el 29 de novembre del 2013 a les 17:32 a: General

  L’alumnat de català inicial ha participat al Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les dones amb un mural lila ple de missatges. Així han volgut mostrar el seu rebuig a la violència aportant paraules i frases en català. En la sessió s’han visualitzat imatges de cartells amb diferents lemes que han permès treballar el vocabulari específic, saber el número d’atenció a la dona i acabar amb un curtmetratge alemany sense veu, titulat Abraçada, en què ens exposa que cal rebutjar la violència amb una forta abraçada. No dubteu a mirar-vos-el perquè veureu com una abraçada millora el sentiment mutu.

  Abraçada!

  Dia-internacional-contra-violencia-genere

  IMG_1330

  IMG_1332

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Cèlia: Aquest dilluns jo també vaig menjar mona! La meva amiga Luci em va regalar una mona de xocolata amb forma de...
 • naima bensalah: Quan era petita vivia a marroco en un ciutat que es diu mohammedia alcostat de casablanca amb els...
 • Celia: Quan era petita vivia en un poble de Sevilla que es diu La Rinconada i és a vuit quilómetres de Sevilla...
 • Urmil: Quan era petita vivia a La India en un poble petit amb els meus pares, avìs,un oncle, el meu germa i la meva...
 • Ibtissam: Quand era petita vivia a Casablanca amb la meva familia Era una Nena Tranquila i timid Magrada molt salta a...

Núvol d'etiquetes

2014 2014-2015 acollida activitats alumnat benvinguda castanyada catalana Catalunya català centre cívic cloenda cohesió Colomí cultura curs curs 2013-2014 dades personals dia dones exposició festa fitxa gener inicial inicial 1 internacional llegenda llengua major març mona nombres paraules Pasqua presentació primavera Sant Jordi societat taller teatre TIC Vila-seca visita vídeo