• Som a les xarxes socials: “Vull aprendre a parlar català”

  Escrit per el 10 d'octubre del 2014 a les 12:06 a: General

  Dos alumnes del nivell inicial de català s’han presentat a les xarxes socials amb el tuit “Vull aprendre a parlar català”. El Mohamed i l’Abdou, alumnes del nivell inicial 3, ens han respost a la pregunta: “Per què aprens català?”.

  “Vull aprendre català per buscar feina. Ara no treballo i necessito el català per comunicar-me.” Mohamed

  “Aprenc català per parlar amb la gent i buscar feina. M’agrada Vila-seca i vull continuar la meva formació per arrelar-me al municipi.” Abdou

  foto_alumne2_inicial3_vila-seca foto_alumne1_inicial3_vila-seca

   

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Cèlia: Aquest dilluns jo també vaig menjar mona! La meva amiga Luci em va regalar una mona de xocolata amb forma de...
 • naima bensalah: Quan era petita vivia a marroco en un ciutat que es diu mohammedia alcostat de casablanca amb els...
 • Celia: Quan era petita vivia en un poble de Sevilla que es diu La Rinconada i és a vuit quilómetres de Sevilla...
 • Urmil: Quan era petita vivia a La India en un poble petit amb els meus pares, avìs,un oncle, el meu germa i la meva...
 • Ibtissam: Quand era petita vivia a Casablanca amb la meva familia Era una Nena Tranquila i timid Magrada molt salta a...

Núvol d'etiquetes

2014 2014-2015 acollida activitats alumnat benvinguda castanyada catalana Catalunya català centre cívic cloenda cohesió Colomí cultura curs curs 2013-2014 dades personals dia dones exposició festa fitxa gener inicial inicial 1 internacional llegenda llengua major març mona nombres paraules Pasqua presentació primavera Sant Jordi societat taller teatre TIC Vila-seca visita vídeo