• El Caga Tió fa un tomb per les Escoles Velles

  Escrit per el 17 de desembre del 2014 a les 11:49 a: General

  Una trentena d’alumnes dels cursos inicials de català ha tancat el primer trimestre del curs 2014-2015 amb el tradicional Caga Tió. En aquesta celebració s’ha puntualitzat la importància, no només de la llengua, sinó de la cohesió i la cultura catalana per tal d’arrelar-se, en primer terme, a l’entorn del municipi, i en segon terme, a la societat catalana. Un any més ens ha acompanyat la senyora M. Àngels Ponce, regidora d’Ensenyament i Benestar Social de l’Ajuntament de Vila-seca, per transmetre l’alegria de descobrir què ens amagava el tió i compartir la sorpresa i l’alegria d’aquesta tradició catalana tan arrelada a casa nostra.

  foto_tio_2014foto_tio_2014_1 foto_tio_2014_2

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Cèlia: Aquest dilluns jo també vaig menjar mona! La meva amiga Luci em va regalar una mona de xocolata amb forma de...
 • naima bensalah: Quan era petita vivia a marroco en un ciutat que es diu mohammedia alcostat de casablanca amb els...
 • Celia: Quan era petita vivia en un poble de Sevilla que es diu La Rinconada i és a vuit quilómetres de Sevilla...
 • Urmil: Quan era petita vivia a La India en un poble petit amb els meus pares, avìs,un oncle, el meu germa i la meva...
 • Ibtissam: Quand era petita vivia a Casablanca amb la meva familia Era una Nena Tranquila i timid Magrada molt salta a...

Núvol d'etiquetes

2014 2014-2015 acollida activitats alumnat benvinguda castanyada catalana Catalunya català centre cívic cloenda cohesió Colomí cultura curs curs 2013-2014 dades personals dia dones exposició festa fitxa gener inicial inicial 1 internacional llegenda llengua major març mona nombres paraules Pasqua presentació primavera Sant Jordi societat taller teatre TIC Vila-seca visita vídeo