• Descobrim la ludoteca “Tot Joc”

  Escrit per el 19 de març del 2015 a les 21:00 a: General

  Avui dijous 19 de març, el grup inicial 2 hem tingut una cita a la ludoteca “Tot Joc”; la Pineda i la Mar ens esperaven per ensenyar-nos el nou espai. Les amfitriones ens han mostrat els diferents racons: el racó del joc simbòlic, el racó de la primera infància, la zona de jocs de taula i el racó dels tallers, amb el mural de papallones com a tema cabdal. L’espai gaudeix d’altres activitats, dirigides per monitores, com la psicomotricitat i musicoterapia, tallers d’anglès i de lectura.

  La ludoteca és un servei públic en l’àmbit de l’educació en el lleure amb la finalitat d’educar a l’infant mitjançant jocs, joguines i altres materials didàctics. El servei és obert per a tots els nens i les nenes del municipi que tenen de 0 a 10 anys, i l’horari és de dilluns a divendres de 16.30 a 19 h. De l’antic emplaçament, ubicat al carrer de Sant Josep, a l’actual, al Centre Cívic i Cultural el Colomí, l’espai ha guanyat en amplitud i il·luminació per portar a terme tot tipus d’activitats.

  Des d’aquí, agrair a les amfitriones per ensenyar-nos casa seva!

  ludoteca_vila-seca_2015  ludoteca_explicacio_vila-seca_2015 ludoteca_papallones_vila-seca_2015

   

   

   

   

  ludoteca_activitats_vila-seca_2015 ludoteca2_vila-seca_aula_2015ludoteca_grup_vila-seca_2015

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Cèlia: Aquest dilluns jo també vaig menjar mona! La meva amiga Luci em va regalar una mona de xocolata amb forma de...
 • naima bensalah: Quan era petita vivia a marroco en un ciutat que es diu mohammedia alcostat de casablanca amb els...
 • Celia: Quan era petita vivia en un poble de Sevilla que es diu La Rinconada i és a vuit quilómetres de Sevilla...
 • Urmil: Quan era petita vivia a La India en un poble petit amb els meus pares, avìs,un oncle, el meu germa i la meva...
 • Ibtissam: Quand era petita vivia a Casablanca amb la meva familia Era una Nena Tranquila i timid Magrada molt salta a...

Núvol d'etiquetes

2014 2014-2015 acollida activitats alumnat benvinguda castanyada catalana Catalunya català centre cívic cloenda cohesió Colomí cultura curs curs 2013-2014 dades personals dia dones exposició festa fitxa gener inicial inicial 1 internacional llegenda llengua major març mona nombres paraules Pasqua presentació primavera Sant Jordi societat taller teatre TIC Vila-seca visita vídeo