• Visitem el nou Centre Cívic i Cultural el Colomí

  Escrit per el 20 de març del 2015 a les 10:39 a: General

  Ahir dijous vam visitar el Centre Cívic i Cultural el Colomí que ha obert recentment les seves portes. El nou Centre Cívic és un equipament públic situat, al carrer de Tarragona número 22, al barri del Colomí i proper al mercat municipal i al centre de salut. L’edifici de dues plantes, antic Centre d’Atenció Primària (CAP), acull la seu de l’Associació de Veïns del Colomí i la ludoteca municipal “Tot Joc”, i té dues sales polivalents per a realitzar diverses activitats. El conserge de l’edifici, el senyor Josep, ens va mostrar les instal·lacions en què vam poder contemplar les diferents sales i espais. Amb aquesta visita cultural vam tancar el segon trimestre del curs inicial 2 i vam desitjar-nos unes bones vacances i una bona Mona.

  visita_centre_civic1 visita_centre_civic2 visita_centre_civic3

   

   

   

  visita_centre_civic4

   

   

   

   

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Cèlia: Aquest dilluns jo també vaig menjar mona! La meva amiga Luci em va regalar una mona de xocolata amb forma de...
 • naima bensalah: Quan era petita vivia a marroco en un ciutat que es diu mohammedia alcostat de casablanca amb els...
 • Celia: Quan era petita vivia en un poble de Sevilla que es diu La Rinconada i és a vuit quilómetres de Sevilla...
 • Urmil: Quan era petita vivia a La India en un poble petit amb els meus pares, avìs,un oncle, el meu germa i la meva...
 • Ibtissam: Quand era petita vivia a Casablanca amb la meva familia Era una Nena Tranquila i timid Magrada molt salta a...

Núvol d'etiquetes

2014 2014-2015 acollida activitats alumnat benvinguda castanyada catalana Catalunya català centre cívic cloenda cohesió Colomí cultura curs curs 2013-2014 dades personals dia dones exposició festa fitxa gener inicial inicial 1 internacional llegenda llengua major març mona nombres paraules Pasqua presentació primavera Sant Jordi societat taller teatre TIC Vila-seca visita vídeo