• La Trobada comença a caminar

  Escrit per el 22 de March del 2010 a les 17:07 a: General

  Amb aquesta entrada inaugurem el bloc de la Trobada del CNL de Girona, l’espai on anirem penjant totes les informacions que surtin entorn d’aquesta cita ineludible per a tothom qui treballi al Consorci en l’àmbit del CNL de Girona.

  Ja fa dies que vam anunciar que alguns companys i companyes del CNL de Girona estem organitzant una trobada per al proper divendres 30 d’abril, a Can Caballé (Estanyol).  Llavors us dèiem el següent:

  “Des que el món és món i el Consorci és Consorci, el CNL de Girona ha estat un centre ampli, divers, format per un equip de persones amb ganes d’avenir-se, de treballar i de passar-s’ho bé a la feina i fora de la feina (que cadascú s’exceptuï, si vol). Aquesta gent, però, sempre han sentit la necessitat de relacionar-se més del que els seus llocs de treball (oficies, aules, despatxos diversos…) els permeten. Per a alguns, una millor coneixença els permetria no confondre clamorosament els noms dels companys i companyes enmig d’una reunió; altres descobririen que poden fer una bona amistat amb tal o tal altre; les professores i els professors s’adonarien que són una part imprescindible del centre, etc.

  Per tot això, l’any 1996 es va idear i tirar endavant la I Trobada de Serveis de Català de les Comarques Gironines, en la qual van participar TNL i professores. Després d’aquella primera edició, se’n van fer una colla més, però en aquells temps remots la nova formada del CPNL encara anava -anàvem- amb bolquers (glups!). Enguany, doncs, volem recuperar “l’esperit de la Trobada” i reunir-nos tots plegats, tant els que ja vau anar a Begudà l’any 1996 com els que no vau tenir-ne l’oportunitat.”

  Doncs bé, ja ho sabeu. A partir d’ara us mantindrem informades ( i informats, no cal dir) de qualsevol novetat que es produeixi.

8 comentaris

 1. Montse Deulofeu

  23 Mar 10
  09:12 #

  Els que el 1996 ja no anàvem amb bolquers tenim molt bon record de les trobades, sobretot d’algunes. A veure si aquesta les supera totes!

 2. Roger Vilà

  23 Mar 10
  09:55 #

  Montse, doncs jo recordo haver vist bolquers en alguna trobada, i si no eren bolquers ho semblaven… El cas és que vam passar molt bones estones. Però res de nostàlgia! Aquesta trobada serà la millor de totes.

 3. Susi

  23 Mar 10
  10:20 #

  Doncs jo proposo de fer una exposició fotogràfica d’aquells memorables anys de trobada perquè la joventut es faci una idea de cap on anava la cosa. Ara mateix recordo algun tècnic amb uns cabells llargs, molt llargs, rossos, i un vestit platejat fent de presentador. En tinc fotos. Pista: aquest tècnic ha estat el segon a deixar un comentari al bloc.

 4. L'Oliver

  23 Mar 10
  13:04 #

  GOITA QUE FAN ARA!!!!!!!!!!!!!!

 5. Pilareta

  23 Mar 10
  13:12 #

  I no hi podem penjar alguna foto de trobades passades, d’aquelles de bolquers, quan encara dúiem cuetes…

  Ai, noies, que en aquesta lluirem arrugues!! Eps, fem una tobada de líftings? 😉

 6. Enprencnota.cat

  23 Mar 10
  13:52 #

  Jo tinc un armari ple de records: fotos, revistes… L’Agnès segurament encara té, al menjador de casa seva, el ram de pubilla! Podríem fer una exposició off de recopil·lació de relíquies.

 7. expubilla

  23 Mar 10
  19:13 #

  Quin ram??? jo no el tinc! A Olot el vaig passar a una de les que a la 1a trobada encara duia bolquers… A qui?

 8. Ester-olotina al·ludida

  25 Mar 10
  16:14 #

  Que el ram és a Olot? I tant de temps sense saber-ho! Ves que amb la verdor que tenim per aquí ara ja no sigui un ram, sinó un camp!

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Pilar Aldeguer: Quin èxit de convocatòria! Us felicito per la feina feta, per l’organització, pel lloc…...
 • Carme Bové: Felicitats per la feina feta i gràcies per les conclusions del vostre debat, ja veig que em vaig perdre...
 • Roger Vilà: No emboliqueu la troca!!!, que és molt fàcil! Qui vingui de Girona el millor que pot fer és agafar la...
 • Quimera: O sigui, primer hem d’agafar la AP-7 i llavors sortir per la variant que ens porta a l’Eix i...
 • Roger Vilà: Oliver, ets de por! On l’has vist, el formatge de llet de burra? Aquí només hi ha matèria primera...

Núvol d'etiquetes

CNL de Girona CPNL el ram fotografies història poesia trobadoresca programa qüestionari trobada