• Com hi arribarem

  Escrit per el 26 de April del 2010 a les 10:55 a: General

  Ei, ja la tenim aquí… Al final d’aquesta setmana ens espera la Trobada. De ben segur que tots ja heu remenat al Mappy, al Google Maps, al Via Michelin o a l’Atlas Escolar Universal Espasa Calpe per saber com heu d’arribar-hi.

  Però, per si de cas, aquí teniu unes indicacions. El trencant per anar al mas Muxac surt de la carretera de Santa Coloma de Farners a Anglès (més o menys al PK 4,5), just davant del gran aparcament del restaurant Can Segarra.

  Això vol dir que si veniu per l’Eix Transversal heu d’anar en direcció a Anglès: trobareu una pujada i de seguida, a mà esquerra, davant de l’aparcament, veureu el rètol groc que anuncia el mas Muxac. Si veniu per Anglès, el trencant, lògicament, us quedarà a mà dreta.

  Aquí teniu una vista aèria amb l’Eix i la casa: http://breu.cpnl.cat/masmuxac1

  I aquí teniu la foto del trencant: http://breu.cpnl.cat/masmuxac

  I, finalment, una foto del mas:

  Va, vejam qui és el primer a perdre’s…

2 comentaris

 1. Quimera

  26 Apr 10
  16:23 #

  O sigui, primer hem d’agafar la AP-7 i llavors sortir per la variant que ens porta a l’Eix i allà tornar a agafar l’autopista i anar cap a Santa Coloma i sortir per l’autopista direcció Anglès i tornar a entrar a l’eix abans d’arribar a Olot. Quan siguem a Arbúcies preguntar per can Muxac. Fàcil, no?

 2. Roger Vilà

  27 Apr 10
  08:26 #

  No emboliqueu la troca!!!, que és molt fàcil!

  Qui vingui de Girona el millor que pot fer és agafar la carretera vella de Santa Coloma , que ara és nova, i entrar a l’Eix en direcció cap a Vic. De seguida haurà de sortir per anar cap a Olot. Al cap de mig quilòmetre o menys trobarà el trencant del mas Muxac.

  Sempre podeu recórrer al Nomenclàtor (Can Moixac, Brunyola, Selva)…

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Pilar Aldeguer: Quin èxit de convocatòria! Us felicito per la feina feta, per l’organització, pel lloc…...
 • Carme Bové: Felicitats per la feina feta i gràcies per les conclusions del vostre debat, ja veig que em vaig perdre...
 • Roger Vilà: No emboliqueu la troca!!!, que és molt fàcil! Qui vingui de Girona el millor que pot fer és agafar la...
 • Quimera: O sigui, primer hem d’agafar la AP-7 i llavors sortir per la variant que ens porta a l’Eix i...
 • Roger Vilà: Oliver, ets de por! On l’has vist, el formatge de llet de burra? Aquí només hi ha matèria primera...

Núvol d'etiquetes

CNL de Girona CPNL el ram fotografies història poesia trobadoresca programa qüestionari trobada