• Nova edició del Voluntariat per la llengua al CNL Eramprunyà: Inscriu-t’hi ara!

    El mes de setembre ja és aquí i el torn d’inscripció per participar en el programa Voluntariat per la llengua (VxL) ja és obert.

    Què implica ser voluntari o voluntària? Ser voluntari o voluntària implica comprometre’s a dedicar un mínim de 10 hores, una hora per setmana, a conversar en català amb una persona o més que estiguin aprenent català.

    Què implica ser aprenent o aprenenta? Ser aprenent o aprenenta implica comprometre’s a dedicar un mínim de 10 hores, una hora per setmana, a conversar en català amb una persona voluntària.
    Com m’hi puc inscriure? Per participar en el programa només cal emplenar una fitxa d’inscripció que podeu trobar als SLC i les entitats col·laboradores o que podeu emplenar en aquest mateix web.
    Per a més informació poseu-vos en contacte amb el SLC que us interessi.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

Núvol d'etiquetes

1714 Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels avantatges carnet VxL Bastoners Biblioteca Central Castelldefels Castellers català Cinema en català descomptes Dia Mundial del Teatre establiments col·laboradors lectura en català Museu de Sant Boi Parlem tu i jo pirates Pocavergonya Sant Jordi Sant Jordi 2020 teatre Teatre Plaza VxL