• 150 parelles a Girona

    Divendres passat, dia 19, vam fer la presentació de la nova edició del “Voluntariat per la llengua” a la sala d’actes de La Farinera, la seu del diari El Punt. Entre voluntaris i aprenents, vàrem sumar una vuitantena d’assistents, cosa que ens anima a continuar treballant amb vosaltres per millorar l’oferta d’activitats i de propostes de lleure per a les properes setmanes.

    En el decurs de l’acte, a banda de la intervenció del director de la Fundació El Punt, Jordi Busquets, i del tinent d’alcalde de Relacions Ciutadanes i Joventut de l’Ajuntament de Girona i voluntari, Miquel Poch, vàrem poder escoltar la veu d’un aprenent ja veterà, Diao Seikhou, a qui agraïm especialment les paraules de reconeixement al voluntariat.

    Hem creat un àlbum amb les fotografies que vam fer nosaltres. En tens alguna i vols afegir-l’hi? Envia-la a vxl.girona@cpnl.cat i la publicarem.

    Va ser un bon moment per trobar-nos plegats i per posar cara a la vostra nova parella, amb qui ara ja podeu començar a preparar les primeres trobades. Podeu aprofitar algun dels suggeriments que us fem en aquest bloc.  I, com us vam dir aleshores, us demanem que contribuïu a fer créixer el programa amb la vostra participació en aquest espai. Així que esperem comentaris i propostes.

    Bon voluntariat!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes