• L’Hora Nova, amb el VxL

    Enguany, els voluntaris i aprenents de l’Alt Empordà poden llegir, cada dimarts i divendres i completament de franc, el periòdic Hora Nova. L’empresa editora d’aquest bisetmanari ofereix exemplars de la publicació a les parelles lingüístiques de Castelló d’Empúries, l’Escala, la Jonquera, Llançà, Roses i Sant Pere Pescador, amb l’objectiu que s’informin sobre les novetats de la comarca i, alhora, trobin nous temes de conversa amb la parella lingüística.

    Durant el primer semestre, les parelles lingüístiques de Castelló d’Empúries i Empuriabrava han rebut de franc el diari a casa seva; de febrer a juny, seran els voluntaris i aprenents de l’Escala els que rebran la publicació a domicili. La resta de participants al programa poden recollir exemplars de l’Hora Nova al Servei Comarcal de Català de l’Alt Empordà, al carrer Nou, núm. 48, de Figueres o a l’Oficina de Català de Roses, a la riera Ginjolers, núm. 22.

    Aprenents de Sant Pere Pescador amb l'Hora Nova

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes