• Trobada amb les parelles lingüístiques de Cassà de la Selva i Llagostera

    A Cassà de la Selva i a Llagostera hem iniciat una nova edició del “Voluntariat per la llengua”.

    L’11 de març es va tancar l’edició desembre 2010 – març 2011 del VxL a Cassà de la Selva i el 18, a Llagostera. Les trobades també van servir per donar el tret de sortida a una nova edició del programa a totes dues poblacions i per presentar les noves parelles. Durant les reunions, voluntaris i aprenents van comentar i compartir la seva experiència com a parelles lingüístiques i, a Llagostera, vam presentar el bloc del “Voluntariat per la llengua” de les comarques gironines.

    A més a més, vam animar a tothom a participar en les activitats de Sant Jordi: una lectura de poemes i un tast gastronòmic amb plats d’arreu, que es faran al Teatre Puig d’Arques de Cassà de la Selva el 15 d’abril a dos quarts de nou del vespre. Moltes de les persones assistents es van decidir a llegir algun text o a compartir les seves habilitats culinàries i, per acabar, tant les parelles noves com les de l’edició anterior van poder parlar i conèixer-se una mica més tot fent un pica-pica.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes