• Altres activitats

  Musiquetes: la música com a eina d’aprenentatge

  Dissabte 16 d’abril va tenir lloc el Musiquetes, una cantada de cançons per part d’alumnes de català i participants en el programa “Voluntariat per la llengua”. Nombrós va ser el públic que es va apropar fins a l’escenari situat a la plaça Salvador Espriu de Girona per escoltar diverses cançons populars catalanes.

  Durant dos mesos, alumnes d’alguns grups de Bàsic i Elemental de Salt i Girona, juntament amb alguns participants en el Voluntariat han assajat les cançons amb els professors de català i amb Carles Cors, músic i cantant, que ha aportat les nocions bàsiques als alumnes per poder cantar.

  Musiquetes és un projecte musical educatiu que vol ser una eina més per a l’aprenentatge del català i també d’integració. En definitiva, convida a aprendre de manera més engrescadora i participativa. El projecte està liderat per la Casa de la Música, Òmnium Cultural i el Consorci per a la Normalització Lingüística.

  Lectura continuada de Pla i manifest a Palafrugell

  Palafrugell va celebrar la diada de Sant Jordi commemorant els 30 anys de la mort de l’escriptor Josep Pla. Es va fer una lectura continuada de la seva obra, en la qual van participar 201 lectors. Els actors Montserrat Carulla, Joan Anguera i Ivan Benet i el director teatral, Joan Ollé, van cloure la lectura.

  Durant l’acte també es va llegir un manifest en defensa de la llengua catalana. El podeu llegir aquí.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes