• Dotze hores amb Joan Maragall

    Unes 150 persones de diferents edats, algunes de les quals participen també al programa “Voluntariat per la llengua”, van dedicar una estona a la lectura en la vuitena marató literària, que enguany es va dedicar al poeta Joan Maragall, coincidint amb el centenari de la seva mort. L’activitat va tenir lloc al Consell Comarca de l’Alt Empordà el passat 30 d’abril, de les 9 del matí fins a les 9 del vespre; durant aquestes 12 hores es van llegir, de manera ininterrompuda, poemes, articles i assaigs de Maragall.

    El nét del poeta i president de la Generalitat de Catalunya entre 2003 i 2006, Pasqual Maragall, també va participar a la marató, acompanyat de la família. A més de llegir diversos poemes del poeta, va encoratjar els assistents a cantar la sardana L’Empordà, de la qual Joan Maragall és autor. Aquesta peça, a més, va ser declarada himne oficial de l’Alt Empordà pel Consell Comarcal l’any passat.

    L’activitat ha estat organitzada pel Consorci per a la Normalització Lingüística i l’Àrea de Cultura del Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes