• Passejada literària per la vall de Sant Daniel

    Els Amics de la UNESCO de Girona van commemorar diumenge el Dia Mundial de la Poesia amb una passejada literària. Aquest any l’escenari escollit ha estat la vall de Sant Daniel. L’activitat, que compta amb la col·laboració del “Voluntariat per la llengua”, va començar amb la lectura del poema Poesia: una visió personal, de Marta Pessarrodona, per part de dos aprenents, l’Ahmed, que va llegir-lo en amazic, i la María Elena, en castellà.

    La passejada va recórrer diversos racons de la vall de Sant Daniel com els Jardins Doctor Figueras, la Font del Bisbe i la plaça de la Sardana (o de a Constitució), on el coordinador de l’acte, Lluís Lucero, va anar llegint diversos textos relacionats amb l’entorn d’autors com Narcís-Jordi Aragó, Narcís Comadira, Josep Pla o Antoni Puigverd. Isabel Oliva també va participar-hi amb la lectura de dos dels seus poemes.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes