• Sant Jordi arriba al maig, a Olot

    El proper 27 de maig, a Olot celebrarem una Festa de la diversitat lingüística que, amb motiu de l’Any Maragall,  hem titulat: Maragall dóna veu a les llengües. Participen, en aquesta actitivat, alumnes del Servei de Català i també del Centre de Formació d’Adults de la Garrotxa, juntament amb participants del VxL i dels projectes Vincles i Rossinyol. Es podran escoltar poemes de Joan Maragall en 25 llengües diferents. La Festa serà presentada per Margarida Casacuberta, professora de literatura contemporània de la Universitat de Girona, i es farà al Casal Marià, a les 19.30 h.

    L’acte està organitzat pel Servei de Català d’Olot-la Garrotxa, juntament amb el CFA de la Garrotxa, l’Institut Municipal d’Educació de l’Ajuntament d’Olot i l’Àrea de Ciutadania i Immigració de la Garrotxa.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes