• Festes a l’Escala, Roses i Sant Pere Pescador

  Aquest mes de maig hem estat de festa a l’Alt Empordà. A l’Escala, Roses i Sant Pere Pescador hem celebrat la cloenda dels cursos de català per a adults i del “Voluntariat per la llengua” del període 2010-11, tot i que encara hi ha parelles que es continuen trobant i algunes fins i tot s’han format fa poc.

  A Roses i a l’Escala es va fer una lectura de poemes a càrrec d’alumnes i de parelles lingüístiques; alguns en la llengua materna dels participants i d’altres en català. A Roses, les paraules es van acompanyar d’imatges i música, mentre que, a l’Escala, la lectura es va complementar amb contes i anècdotes de voluntaris i aprenents. A Sant Pere, d’altra banda, es va aprofitar per mirar un audiovisual en català.

  Tots tres actes es van tancar amb un berenar en què els participants podien portar un plat típic del seu país o regió. Amb la varietat de menges que vam poder degustar, va quedar palesa la diversitat de procedències dels aprenents i alumnes de Sant Pere Pescador, l’Escala i Roses.

  A continuació teniu un recull de les fotos de l’Escala, i aquí trobareu les de Roses i Sant Pere Pescador.

 1. mamadou woury barry

  02 Jun 11
  19:30 #

  sons exelants festes i fotos sobre tots aquel de meu
  i magrada si faig una cosa mala que me corijeu
  feliz vacances a tot-thom

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes