• Dijous màgics a Santa Cristina d’Aro

    Els restaurants de Santa Cristina adherits a la segona edició de la campanya “Dijous màgics” ofereixen cada dijous, del 21 de juliol al 25 d’agost, un “sopar màgic”.  Aquest sopar va acompanyat d’una entrada per a la visita guiada nocturna més demostració de màgia a La Casa Màgica – col·lecció Xevi, a les 12 de la nit.

    La vetllada, després de sopar, es transforma en una experiència difícil d’oblidar: a “l’hora de les bruixes”, s’inicia una sorprenent visita guiada per gaudir de cada sala repleta d’estris, cartells, autòmats, baralles de cartes, curiositats, jocs i multitud de màgics objectes de “La Casa Màgica”, el Museu de Màgia més gran del món, per, a continuació, ser sorpresos amb una demostració de màgia en el teatre del Museu.

    Si us interessa passar un “dijous màgic” a Santa Cristina, els restaurants adherits a aquesta campanya són Can Xerta, El Refugi, La Masia, Les Panolles, Mas Torrellas, Sant Miquel d’Aro i Solius .

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes