• Primera edició del Premi Voluntariat per la llengua

  La Direcció General de Política Lingüística i el Consorci per a la Normalització Lingüística institueixen el Premi Voluntariat per la llengua, que reconeixerà les persones voluntàries, les entitats i els establiments que fan possible el programa “Voluntariat per la llengua”. El premi s’organitza dins la Fira Marketplace, en el marc del 2n Congrés Europeu de Voluntariat, que se celebrarà a Barcelona els dies 9, 10 i 11 de novembre.

  S’atoragaran premis en diferents categories:

  1. Voluntari o voluntària, a la persona que hagi participat en un mínim de 4 edicions, per la dedicació, pel nombre de parelles de les què hagi format part, per la seva implicació en el programa, per la seva participació en l’organització d’activitats del centre i per la seva disponibilitat.

  2. Entitat o associació, que hagi tingut una gran implicació en el programa un mínim de 2 anys, per la seva aportació de participants, per la gestió de parelles, per obrir les seves activitats als participants del VxL, per organitzar activitats específiques per als participants del VxL.

  3. Establiment col·laborador, a l’establiment que col·labori en el VxL, per la seva adhesió d’un mínim de 2 anys, per la seva contribució a facilitar que persones que hi participen puguin practicar el català, per l’organització d’accions de difusió innovadores, per oferir avantatges amb el carnet de VxL ( descomptes…).

   

   

   

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes