• Es presenten 177 noves parelles a l’Alt Empordà

    L’Alt Empordà ha encetat el mes de desembre amb la presentació de 177 noves parelles lingüístiques, repartides entre Castelló d’Empúries, l’Escala, Figueres, la Jonquera i Roses. Els voluntaris i aprenents s’han conegut en actes celebrats arreu de la comarca, als quals s’han fet activitats diverses. A Roses, per exemple, hi ha hagut l’actuació del Grup de Dansa Tradicional de la vila, mentre que, a Figueres, l’escriptor i periodista de la Catalunya Nord Joan-Lluís Lluís ha fet una petita intervenció i els Ministrils de l’Empordà han ballat una dansa.

    Les noves parelles lingüístiques es trobaran a partir d’ara una mitjana d’una hora setmanal, durant unes deu setmanes. A més, amb el carnet identificatiu del Voluntariat, tenen entrada gratuïta o reduïda a la majoria d’espais museístics de la comarca, i també estan convidats a diverses activitats, de les quals us anirem informant properament.

    D’aquesta nova edició del Voluntariat destaca que algunes parelles s’han format en escoles de la comarca. Concretament, mares del col·legi Peñuelas del Río de la Jonquera, del Pallach de Figueres i del Bruel d’Empuriabrava es trobaran amb voluntaris per fer conversa en català als mateixos centres escolars.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes