• Club de lectura fàcil a la biblioteca de Llagostera

  Estàs aprenent català i vols començar a llegir textos literaris en aquesta llengua? Participes en el Vxl i tens ganes de conversar sobre llibres? Vols compartir, en català, la teva passió per la lectura? Doncs no ho dubtis: apunta’t al club de lectura i conversa en català que organitza la biblioteca de Llagostera.

  Com t’hi pots inscriure? És molt fàcil: només cal que passis per la biblioteca Julià Cutiller (pl. Lleó I, 2)  des d’ara i fins al 5 d’abril i t’hi apuntis. Les trobades començaran el dia 10 d’abril i s’allargaran fins al 3 de juliol. Si vols més informació, pots contactar directament amb la biblioteca (972 83 00 08).

  Ah! Les places són limitades. Així que ja ho saps: si tens ganes de llegir, conversar i passar-t’ho bé, sempre en català, afanya’t a inscriure’t al club!

 1. Arrate

  30 Mar 12
  12:00 #

  a quina hora son les lecturas?

 2. M. Salut Coll Ribas

  30 Mar 12
  12:29 #

  Arrate,

  Es farà cada dimarts, de 10 a 11 del matí.

  Anima’t a participar-hi!

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes