• Càmeres a punt!

  Amb  la primavera arriba de nou el concurs de fotografia del “Voluntariat per la llengua”, 10 HORES 10 FOTOS. L’any passat va ser un èxit de participació amb més de cent imatges realitzades per part de parelles lingüístiques de terres gironines. Aquesta segona edició continuem amb la filosofia de la primera: captar l’essència del “Voluntariat per la llengua” en una imatge. Així doncs, feu-nos arribar fotos de les vostres trobades o feu una fotografia que capti què significa per a vosaltres el VxL, encara que no hi sortiu. El concurs estarà obert fins al 20 de maig i el 30 del mateix mes farem públic el veredicte.

  Llegiu atentament les bases del concurs.

  Premiarem les 10 millors fotos! Animeu-vos a participar-hi!

  Aquí podeu veure les fotos finalistes de l’any passat.

 1. Paulina

  16 Abr 12
  19:52 #

  On puc veura las fotos anteriores?

 2. Imma Torres

  17 Abr 12
  6:54 #

  Paulina hem afegit l’enllaç a les fotos finalistes de la passada edició.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes