• Per Sant Jordi el CNL de Girona obre les portes

  Aquest any volem celebrar el Sant Jordi d’una manera diferent, obrint les portes del Centre de Normalització Lingüística de Girona. Durant tot el dia, les aules dels cursos de català que es fan al centre i a diversos centre cívis de la ciutat tindran les portes obertes. A més, es faran visites guiades a l’oficina del c. Ciutadans i hi haurà lectures de textos de diversos autors catalans.

  La jornada de portes obertes començarà amb la visita als cursos de català que es facin dilluns.  Els alumnes podran convidar familiars i amics a assistir a una classe, que seran especials per aquesta Diada de Sant Jordi, i tothom qui vulgui s’hi podrà afegir. A l’aula del c. Ciutadans hi ha classe matí i tarda, al Centre Cultural de la Mercè, de 9 a 11 del matí; a les aules de la Casa de Cultura, de 3 de la tarda a 9 del vespre; i a l’aula del centre cívic Pla de Palau, de 2/4 de 8 a 9 del vespre.

  A més, el Centre de Normalització Lingüística de Girona, al c. Ciutadans, tindrà les portes obertes tot el dia per a aquelles persones que hi vulgueu passar. Farem tres visites guiades, a 2/4 d’11 del matí, la 1 del migdia i 2/4 de 5 de la tarda, perquè pugueu conèixer per dins el centre i conegueu les tasques que duem a terme.

  Per tal de fomentar la lectura en el Dia Internacional del Llibre, també es faran tres lectures de textos d’autors catalans, a les 11 del matí, 2/4 de 2 del migdia i les 5 de la tarda, a càrrec d’alumnes i participants en el “Voluntariat per la llengua”.

  En definitiva, es tracta de compartir la Diada de Sant Jordi amb tots vosaltres i que passeu pel centre acompanyats de la parella lingüística, la famíla o els amics. Si veniu us podreu fer una foto ben especial i us obsequiarem amb un punt de llibre.

   

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes