• Voluntaris i aprenents cantaran en l’acte dels 20 anys de l’Oficina de Català de Palafrugell

    Voluntaris, aprenents i alumnes dels cursos de català de Palafrugell formen part de la coral que aquest divendres cantarà a l’acte de commemoració dels 20 anys de l’Oficina de Català del municipi, que tindrà lloc a les 20.30 h al Teatre Municipal.

    L’acte constarà de 3 parts. La primera, sobre la feina feta per l’Oficina de Català de Palafrugell, que s’ha dividit en 6 apartats i en la qual es passaran fotografies i vídeos. La segona serà la lectura de la declaració “Palafrugell, lingüísticament sostenible”. I a  la tercera, una coral formada per alumnes, exalumnes, voluntaris lingüístics i una professora cantarà cançons populars catalanes.

    A les 22 h, un cop acabat l’acte, es farà un sopar de cloenda amb l’alumnat i les parelles lingüístiques, en què cadascú aportarà algun plat cuinat.

     

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes