• Activitats de Sant Jordi per triar i remenar

  Un any més arriba la diada de Sant Jordi i els serveis de català de terres gironines us ofereixen nombroses activitats per gaudir-la d’una manera diferent. El gruix d’actes tenen lloc el mateix dia 23 d’abril, però des d’avui mateix i fins a finals d’abril hi haurà activitats relacionades amb aquesta diada.

  Les lectures de poemes del món són dels actes més populars i nombrosos. Enguany Llagostera agafa el relleu dels “Poemes del món i tastets d’aquí i d’allà”, acte que també es farà a Palamós. A Lloret de Mar i a Salt també hi haurà lectura de poemes per part de l’alumnat i els participants en el “Voluntariat per la llengua”. I només es llegiran poemes, sinó que es faran maratons de lectura com la que es dedicarà a Josep Pla, a Palafrugell, i a la dedicada a Fages de Climent, a l’Alt Empordà.

  Les lectures de textos en català també seran protagonistes en dos espais ben diferents: les parades de Sant Jordi que les oficines de català de Salt, Calonge i Figueres tindran als seus respectius municipis i  la jornada de portes obertes al Centre de Normalització Lingüística de Girona. Aquí, durant tot el dia es podrà assistir a les classes de català, ja que les aules estaran obertes a tothom i es faran visites guiades i lectures de textos al matí i a la tarda.

  L’intercanvi de llibres serà protagonista a Olot, Figueres i Roses. Gimcanes, jocs, concursos, menjars del món i conferències, completen una oferta d’activitats per fer amb la parella lingüística, la família o els amics. La llista completa dels actes es pot consultar a l’agenda del web del CNL de Girona. I si encara teniu dubtes sobre quin llibre regalar, podeu fer un cop d’ull a aquesta proposta de llibres i música.

  Bon Sant Jordi!

 1. driss

  11 maig 12
  13:39 #

  soc driss.yo tengo una professora my bonitta y sabe explicir y tendir la jente.el se lla ma isabel roura.gracias profesora

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes