• Poemes del Món torna a emplenar l’Amfiteatre del Mundial

    Més de 200 persones van omplir ahir, 19 d’abril, l’amfiteatre del Mundial per escoltar els Poemes del Món, una lectura de poemes i textos literaris a càrrec d’alumnat dels cursos de català per a adults i participants al Voluntariat per la Llengua de la Bisbal d’Empordà.
    El professorat de català va commemorar l’Any Calders obsequiant els assistents amb alguns contes curts d’aquest autor. Tot seguit, les intervencions de 26 alumnes, aprenents i voluntaris van acompanyar el públic arreu del món: Catalunya, el Perú, França, Romania, el Marroc, Anglaterra, Espanya, Brasil, la Xina, la República Dominicana, Bolívia, Bulgària, Mèxic, Hondures, Colòmbia…
    Acabada la lectura es va convidar tots els assistents a un esplèndid piscolabis preparat gràcies a la participació de tothom, en què es podien degustar plats d’arreu del món.
    Amb aquest acte, l’Oficina de Català comença la celebració dels 20 anys de Consorci per a la Normalització Lingüística a la Bisbal.

    Si cliqueu aquí en podreu veure un recull d’imatges.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes